Μενού
Γιώργος Λιάγκας - Το Πρωινό
Γιώργος Λιάγκας - Το Πρωινό | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (12/6) ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ στο «Πρωινό» συζητούσαν για τις διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με το Star εν όψει της νέας σεζόν. 

«Εγώ από ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιμο της βραδινής εκπομπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα να πάρει περισσότερα λεφτά. Δεν της τα δίνει το Star τα περισσότερα λεφτά, την αφήνει το Star να κάνει καμιά γυροβολιά. Έχει πάει μαθαίνω κι εγώ σε 2-3 κανάλια, έχει κάνει γυροβολιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Συμπλήρωσε δε πως «άμα δε βρίσκει αλλού, μην τυχόν και της δώσουν ακόμα λιγότερα λεφτά στο Star», ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε και μια ακόμα πληροφορία, βάσει δικού του ρεπορτάζ.

«Εγώ πάντως γνωρίζω ότι η Ζήνα πηγαίνει στα κανάλια και λέει "κόψτε αυτά που έχετε και θέλω να έρθω εγώ στο 12-2"», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «Πρωινού». 

Όταν οι συνεργάτες του έδειξαν επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτή την πληροφορία, ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε ότι εννοούσε «αλλάξτε το πρόγραμμά σας», τονίζοντας πως «όταν λέω κάτι, το λέω, βάσει ρεπορτάζ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA