Μενού
natalia-germanou
Ναταλία Γερμανού | Alpha
  • Α-
  • Α+

Σε μίνι lifting προχωρά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται». Η εκπομπή από την αρχή του φθινοπώρου μέχρι και τώρα είναι πρώτη στη ζώνη της τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 ωστόσο η παρουσιάστρια και το κανάλι κρίνουν πως έχει φθάσει η ώρα για κάποιες αλλαγές όσον αφορά στο περιεχόμενο αλλά και στην ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Φαίνεται πως ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος δεν θα συνεχίσει να είναι και του χρόνου μέλος της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha τα Σαββατοκύριακα χωρίς αυτό να αποκλείει την παραμονή του δημοσιογράφου στο δυναμικό του καναλιού της Κηφισιάς.

Ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του στον αμιγώς ενημερωτικό τομέα. Φαίνεται πως ενδιαφέρον για την επιστροφή του Δημήτρη Πανόπουλου έχει δείξει και ο ΣΚΑΪ στο πλαίσιο των ευρυτέρων επαναπροσεγγίσεων που έχουν γίνει σε πρόσωπα τα οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με το κανάλι του Φαλήρου.

Ερωτηματικά για το πάνελ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού υπάρχουν για δύο ακόμη πρόσωπα ενώ αλλαγές αναμένονται και σε συνεργάτες που παρουσιάζουν στήλες κατά τη διάρκεια του «Καλύτερα».

Οι αλλαγές πάντως δεν είναι στο πλαίσιο κακών συνεργασιών αλλά ανανέωσης της ομάδας της εκπομπής. Εξυπακούεται πως αλλαγές αναμένονται και στο περιεχόμενο με την προσθήκη νέων ενοτήτων.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του «Οδός Ζαρίφη»

Η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «The 2Night Show»
Η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «The 2Night Show» | ΑΝΤ1

 

Αλλαγές έρχονται και στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open που ξεκίνησε με ικανοποιητικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης ωστόσο στην πορεία καθηλώθηκε σε πολικές τηλεθεάσεις που αρκετές ημέρες της εβδομάδας δεν ξεπερνούν το 2% στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή μετακινήθηκε αρχικά για να δώσει χώρο στο «Next Please» της Αννίτας Πάνια το οποίο φεύγει από το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού της Παιανίας αλλά θα συνεχίσει να προβάλλεται ζωντανά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη ενδέχεται να μετακινηθεί εκ νέου στη μεσημεριανή ζώνη ενώ τις επόμενες ημέρες θ’ αλλάξει και περιεχόμενο θυμίζοντας περισσότερο ψυχαγωγική σχολιαστική εκπομπή όπως ήταν παλαιότερα το «Μεσημέρι #yes».

Ο ρόλος της «γιαγιάς Νούλας» δηλαδή του Αντώνη Παπαηλία φέρεται να καταργείται, όπως και αυτός της Influencer Άννας Ζηρδέλη αλλά και του υδραυλικού Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τα τρία πρόσωπα θα πάρουν θέση σε κλασικό πάνελ ενώ ενδεχομένως να προστεθεί ένα ακόμη πρόσωπο στην ομάδα της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες, που αναζητείται από την παραγωγή.

Στο «Ανοιχτό Κανάλι» ελπίζουν σε αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης της εκπομπής. Σε διαφορετική περίπτωση το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι ενώ παράλληλα θα αναζητηθεί νέος ρόλος για την Κατερίνα Ζαρίφη η οποία έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την Barking Well Media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA