Μενού
Maestro: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε σκηνή της σειράς | Mega
  • Α-
  • Α+

Με ένα βίντεο, που περιελάμβανε στιγμές του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Maestro, αποφάσισε να αποχαιρετίσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τους Παξούς. Η σειρά ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο που θα προβληθούν το Φθινόπωρο και η συγκίνηση είναι τεράστια.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι έχει την «ταμπέλα» του κυνικού και αναίσθητου όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του στο Instagram. Κι αυτό στάθηκε η αφορμή να πει το δικό του αντίο με έναν μοναδικό τρόπο!

«Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί.

Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους.

Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές.

Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του @kostaschristides που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA