Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης (20/6) η δεύτερη σεζόν της σειράς Maestro στο Mega και όλοι κλήθηκαν να επιστρέψουν στους Παξούς προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για τον Χαράλαμπο και τη δολοφονία του.
Σε μία από τις σκηνές της σειράς, η οικογένεια του Φάνη μαζεύτηκε για οικογενειακό τραπέζι και κατέληξαν σε τσακωμό, με τη «γιαγιά» Χάρις Αλεξίου να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και να λέει αλήθειες στο τραπέζι, ειδικά με όσα είπε στην Κλέλια για τη σχέση της με τον Θάνο, που έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν θεωρεί ιδανικό σύντροφο για την εκείνη.
Οι τηλεθεατές αποθέωσαν για ακόμη μία φορά τη Χάρις Αλεξίου για τις υποκριτικές της ικανότητες και έκαναν πολλά σχόλια στο Χ (πρώην Twitter).
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.