Μενού
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα του Maestro
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα του Maestro | (Instagram @christopherpapakaliatis)
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro. Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο Mega στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στη Μαρία Καβογιάννη.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Υπενθύμιση στη Μαρία Καβογιάννη. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου..Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί. Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια. Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώστου κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα). Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα..Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα. Υ.Γ. Βαριέμαι να στο γράψω τώρα όλο αυτό και στα Αγγλικά. Πάτα μετάφραση».

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA