Μενού
Μάγδα Τσέγκου
Μάγδα Τσέγκου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και για τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα, Ελλάδα», ενώ απάντησε και στο αν θα επέστρεφε η ίδια στην τηλεόραση.

«Θα επέστρεφα στην τηλεόραση. Μπορώ να ανταπεξέλθω και στην ψυχαγωγία, αλλά και στην ενημέρωση. Είμαι από τις πρώτες που δούλεψαν σε infotainment εκπομπές. Είμαι "μανούλα" σε αυτό το είδος. Ξέρω καλύτερα από όλους πώς γίνεται και θα μπορούσα να το κάνω το 2024», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου. 

«Βλέπω παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης που εξελίσσονται και χειρίζονται πολύ καλά τα θέματα της επικαιρότητας, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέττυ Μαγγίρα», πρόσθεσε. 

Όσον αφορά το «διαζύγιο» της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον Γιώργο Παπαδάκη, η Μάγδα Τσέγκου σχολίασε: «Αναμενόμενο να αποχωρήσει η Αναστασοπούλου από τον Παπαδάκη. Δεν πήγαινε αυτό το δίδυμο, οπότε είναι λογικό. Δεν είναι κακό να μην ταιριάξουν δύο άνθρωποι, αλλά είναι κακό να παραμένουν ενώ δεν ταιριάζουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA