Μενού
Η ηθοποιός Μαργαρίτα Αλεξιάδη στην εκπομπή «The 2Night Show»
Η ηθοποιός Μαργαρίτα Αλεξιάδη στην εκπομπή «The 2Night Show» | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τα ανέμελα καλοκαίρια στην Ηρακλειά, θυμήθηκε με νοσταλγία τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ημέρα που αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποιός. 

Η τηλεοπτική Βασιλική Πολύζου της σειράς του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες» μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά αλλά και τον ρόλο που της είχε δοθεί αρχικά και εν τέλει πήρε η Ασημένια Βουλιώτη.

Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός μίλησε και για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τις «Ψυχοκόρες», ενώ αποκάλυψε ότι στεναχωριούνται οι γονείς της όταν βλέπουν τη σειρά.

«Ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το έλεγα στους δικούς του, το θεωρούσα πολύ προσωπικό», είπε αρχικά η ηθοποιός. Και συνέχισε: «Οι γονείς μου όταν με βλέπουν με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δυσκολεύονται να το δουν! Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ».

«Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”. Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά. Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες», εξήγησε σε άλλο σημείο η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

«Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς στην πολλή αρχή. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε τον δικό μου ρόλο στην Ασημένια, ούτε τον δικό της σε εμένα. Τη Βασιλική δεν την αλλάζω», αποκάλυψε κλείνοντας η Μαργαρίτα Αλεξιάδη. Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τις «Βάκχες» και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα παίξει στην Επίδαυρο για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA