Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.
Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.
Ανάμεσα στους Διάσημους που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, ταξίδεψε και η Μαρία Αντωνά. Η 34χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έχει ζήσει πολύ καλά το παιχνίδι από την τηλεόραση και φέτος παίρνει για πρώτη φορά μέρος σε αυτό.

Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, φιναλίστ του Survivor 2022. Η σχέση της με τον αθλητισμό περιλαμβάνει βάρη, τρέξιμο, ισομετρικές ασκήσεις και λάστιχα. Κατεβαίνει στη Δομινικανή Δημοκρατία «ετοιμοπόλεμη», με θετική διάθεση και με στόχο να μας συστήσει τον πραγματικό της εαυτό.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.