Μενού
Μαρία Μπεκατώρου - The Chase
Μαρία Μπεκατώρου - The Chase | @Mega TV - Facebook
  • Α-
  • Α+

Άφωνη έμεινε η Μαρία Μπεκατώρου στο επεισόδιο του «The Chase» που προβλήθηκε σήμερα Τετάρτη (20/3) όταν μία παίκτρια, η Βίκυ, της εξήγησε ότι στον ελεύθερο χρόνο της είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων, της αρέσει να τρέχει και μάλιστα, έχει τρέξει μέχρι 100 μίλια.

«Στον ελεύθερό μου χρόνο κυρίως τρέχω υπεραποστάσεις. Τρέχω γιατί μου αρέσει. Τρέχω στον δρόμο, τρέχω και στο βουνό. Το βουνό είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια. Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκω χρόνο για τις προπονήσεις μου, γιατί γενικά οι αγώνες στους οποίους παίρνω μέρος είναι πολύ απαιτητικοί», είπε αρχικά η παίκτρια του The Chase.

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου τη ρώτησε ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχει τρέξει μέχρι σήμερα, η απάντηση την άφησε με το στόμα ανοιχτό. 

«Έχω τρέξει μέχρι 100 μίλια μέχρι τώρα, είναι περίπου 170 με 180 χιλιόμετρα», ανέφερε η Βίκυ για να πάρει την ακόλουθη απάντηση - ερώτηση από την παρουσιάστρια: «Ωχ, ωχ, ώπα, Τι είπες; Σε πόσο χρόνο το έκανες;».

«Μιάμιση μέρα και βάλε. Είναι μία ολόκληρη διαδικασία. Ο επόμενος στόχος μου είναι να πάω τον Σεπτέμβρη σε έναν πάρα πολύ μεγάλο, έναν εξαήμερο αγώνα στις Άλπεις», εξήγησε η παίκτρια.

«Θέλω λίγο να μου το εξηγήσεις. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό που μου περιγράφεις και το θαυμάζω απεριόριστα», σχολίασε σε εκείνο το σημείο η Μαρία Μπεκατώρου. 

«Είναι πολλές οι μέρες και πολλά τα χιλιόμετρα, ο αγώνας λέγεται "Ο Γύρος των Γιγάντων". Είναι 330 χιλιόμετρα στις Άλπεις, Ιταλία - Γαλλία - Ελβετία», ανέφερε η Βίκυ. 

«Και εσύ όλα αυτά θα τα τρέξεις, Βίκυ μου; Τι θα κάνεις τα χρήματα μετά από όλα αυτά;», ρώτησε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Θα πληρώσω τον αγώνα», απάντησε η Βίκυ, ξεσπώντας σε γέλια και μαζί της ξέσπασε σε γέλια και η παρουσιάστρια του The Chase. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA