Μενού
Μαρία Θωμά
Μαρία Θωμά | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Θωμά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην εκπομπή «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1 και πλέον είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα της που θα είναι η συμμετοχή της σε ταινία του Μπραντ Πιτ, η οποία θα έχει θέμα τη Formula 1. 

Εκεί θα υποδυθεί μια ρεπόρτερ και το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «The 2Night Show», λέγοντας πως τα γυρίσματά της θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούλιο στην Αγγλία και την Ουγγαρία εκτός απροόπτου.

Μάλιστα, όπως εξήγησε η Μαρία Θωμά, ο σύντροφός της, Ίαν Χολμς, ο οποίος είναι διευθυντής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στη Formula 1 παγκοσμίως, ήταν η αφορμή να μπει και εκείνη στον χώρο. 

«Μπήκα σε αυτό τον κόσμο εξαιτίας του Ίαν. Ήταν δική μας ιδέα να ενταχθεί κάπως το lifestyle κομμάτι όσον αφορά την παρουσίαση της Formula 1 γιατί μέχρι τότε λέγονταν μόνο τα αγωνιστικά νέα», ανέφερε.

Η γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ

Η Μαρία Θωμά αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εν λόγω ταινίας, τα οποία έχουν ξεκινήσει, λέγοντας: 

«Είναι κούκλος. Μοιάζει για 40-45 χρονών, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών. Το σώμα πολύ καλά διατηρημένο, γυμνασμένος, στο πρόσωπο το δέρμα είναι απίστευτο και δεν έχει πειράξει κάτι… Δεν ακούει πολύ καλά. Με ρώτησε δύο φορές το όνομά μου, που είναι πανεύκολο.

Είναι πολύ ευγενικός, πρόθυμος να σε ρωτήσει, να σου εξηγήσει. Είναι φοβερός. Στα 60 του έχει μάθει μέσα σε έξι μήνες με τον Λιούις Χάμιλτον, ως προπονητή, να οδηγεί μονοθέσιο. Είναι συγκλονιστικό. Οδηγούν από μικρά παιδιά οι οδηγοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Ποια είναι η Μαρία Θωμά

Η Μαρία Θωμά γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1987 και φοίτησε υποκριτική στη Δραματική Σχολή "Κεντρική Σκηνή" Μιμή Ντενίση από όπου αποφοίτησε το 2014.

Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις «Το Σπίτι των Επιθυμιών», «AFTERPLAY», «La Ronde», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές «Δίδυμα Φεγγάρια» και «Το Τατουάζ». Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «The Big Game» που έχει ανέβει στο θέατρο Αλκμήνη. 

Βέβαια, στο κοινό συστήθηκε από πολύ μικρή ηλικία αφού συμμετείχε για δέκα χρόνια στο συγκρότημα «Mazoo and the Zoo», το οποίο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Xanazoo»

«Συνεχίζουν ακόμα. Μεγάλωσα. Ήμουν δέκα χρόνια στο συγκρότημα, είμαι πιστή σε ό,τι κάνω. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύω και αν συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους συνεχίζω και συνεργάζομαι για πολλά χρόνια. Υπήρχε πολλή αγάπη κυρίως σε συναυλίες. Στη Ζάκυνθο είχαμε 4.000 κόσμο. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό», είπε η Μαρία Θωμά για τη συμμετοχή της στο παιδικό συγκρότημα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA