Μενού
Η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «The 2Night Show»
Η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (27/3) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, ενώ εξήγησε γιατί απείχε τόσα χρόνια από την τηλεοραση, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους επανήλθε από την περσινή σεζόν στη μικρή οθόνη.

«Απείχα από την τηλεόραση 14 χρόνια γιατί αγαπώ πολύ το θέατρο, έκανα απαιτητικούς ρόλους και ήθελα να μου μένει προσωπικός χρόνος, να έχω μια κοινωνική ζωή, να μπορώ να φεύγω, να μπορώ να κάνω πράγματα για μένα, το έχω δοκιμάσει και είναι εξαντλητικό (σ.σ. να κάνει τηλεόραση και θέατρο). Εξαντλητικό! Οπότε είχα αποφασίσει να κάνω μόνο θέατρο αλλά δεν μπορείς πάντα να το αποφεύγεις, είναι η αλήθεια».

«Οπότε και πέρσι με το "Κάνε ότι Κοιμάσαι" και φέτος, τώρα, με τις "Ψυχοκόρες" είμαι πολύ χαρούμενη. Εννοείται πως το τηλέφωνο χτυπούσε, αν και πριν από 14 χρόνια ήταν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν ήταν δηλαδή η ζήτηση τόση όση ήταν παλαιότερα. Χτυπούσε όμως και έλεγα όχι».

«Υπήρχε και ένας σεναριογράφος που με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει "Είμαι εδώ στο τάδε κανάλι με τους υπεύθυνους. Μου είπες ότι θα έκανες τηλεόραση, έτσι δεν είναι;". Δεν είναι όμως ότι απέρριπτα την τηλεόραση, απλά δεν γίνεται να κάνεις 10 ώρες γύρισμα και μετά να πηγαίνεις και στο θέατρο. Δηλαδή εμένα πότε θα με δω; Δεν σου λέω για το παιδί μου ή τους φίλους μου, εμένα; Τώρα το έκανα πάλι και ξαναθυμήθηκα πως είναι να μην έχεις ζωή» είπε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στον ρόλο της στη σειρά «Ψυχοκόρες», είπε: «Η Ευανθία Νάτση είναι μια σκληρή αλλά καταπιεσμένη γυναίκα, με τα στερεότυπα, με την πατριαρχία, με την επαρχεία, με το τι θα πει ο κόσμος, με όλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA