Μενού
Τρέιλερ Master Chef 2024
Τρέιλερ Master Chef 2024 | YouTube - @STAR
  • Α-
  • Α+

Στις 15 Ιανουαρίου, όπως σας έχει ενημερώσει το Reader, θα κάνει πρεμιέρα το Master Chef 2024, με το Star να δημοσιεύει χθες, Σάββατο (23/12) το πρώτο τρέιλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο νέο τρέιλερ του Master Chef 2024, οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κριτές και παρουσιαστές της μαγειρικής εκπομπής, «ταξιδεύουν» στην Αρχαία Ρώμη, όπου στέκονται απέναντι από τον αυτοκράτορα Ιούλιο Καίσαρα, και καλούνται ως υπόλογοι δοκιμαστές του, να φάνε ένα μικρό μερίδιο από το φαγητό του.

Την αρχή στο βίντεο για το νέο Master Chef 2024 κάνει ο Πάνος Ιωαννίδης, ως ειδικός στα ζυμαρικά. «Σωστό δέσιμο, ωραίο οχύρωμα. Ένα λιπτάκι λιγότερο και θα ήταν τέλειο» ακούγεται να λέει.

«Να περάσουμε και στο κρέας» σημειώνει ο βοηθός του Ιούλιου Καίσαρα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τού λέει πως «συγγνώμη, είμαι vegan». 

«Φάτο» υπογραμμίζει με «στόμφο» ο Ιούλιος Καίσαρας και ο σεφ υπακούει στην εντολή. «Ωραίο ροζάλισμα, πολύ ζουμερό στη μέση, σχεδόν τέλειο» συμπληρώνει.  «Να δούμε και το ψάρι» συνεχίζει ο βοηθός με τον Σωτήρη Κοντιζά να δοκιμάζει αυτή τη φορά και να βρίσκει κόκαλο. 

«Στείλτε τους στα λιοντάρια. Ή μάλλον στο Masterchef» ακούγεται να λέει ο Ιούλιος Καίσαρας, ενώ οι αυλικοί γελούν. 

«Ήμασταν μπροστά στον Καίσαρα και δεν του φτιάξαμε μία Ceasar’s» κλείνει με την ατάκα ο Πάνος Ιωαννίδης.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA