Μενού
masterchef-krites
Οι κριτές του MasterChef | Star
  • Α-
  • Α+

Ανανεωμένο και με ανατροπές στα μεγάλα έπαθλα επιστρέφει το MasterChef. Η κουζίνα του MasterChef ετοιμάζεται, λίγο καιρο μετά τη νίκη της Μαρίας Μπέη, να υποδεχθεί νέα πρόσωπα, με το trailer για τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής να μας δίνει μια μικρή «γεύση» από όσα έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Στο trailer για τον νέο κύκλο του MasterChef που καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή, παρακολουθούμε κάποιες από τις αλλαγές που έρχονται στο μαγειρικό παιχνίδι, με βασική αυτή του επάθλου.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στο σχετικό βίντεο, στον νέο κύκλο του MasterChef κερδισμένος θα είναι και όποιος βρεθεί στη 2η θέση στον μεγάλο τελικό, αφού, πέραν του νικητή, και εκείνος θα κερδίσει ένα χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα, ο παίκτης που θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση θα κερδίσει 30.000 ευρώ, ενώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA