Μενού
Ο Παναγιώτης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο MasterChef
Ο Παναγιώτης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο | (Youtube MasterChef Greece)
  • Α-
  • Α+

Ένα τεράστιο λάθος έκανε ο Παναγιώτης στο MasterChef, καθώς ξέχασε να πάρει το κρέας από το pantry για το πιάτο του και ήταν ζητούμενο της δοκιμασίας. Τι και αν ο ίδιος ανέφερε ότι το είχε δηλώσει νωρίτερα  για τη δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ανένδοτος μιας και ο χρόνος για την επιλογή είχε τελειώσει.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (13/2) στο MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να παρασκευάσουν δημιουργικά και γευστικά πιάτα στο τεστ Δημιουργικότητας, που απαιτούσε από όλους τους παίκτες την εφευρετικότητά τους, αφού θα έπρεπε να συνδυάσουν τεχνικές μαγειρικής με ασιατικά υλικά.

Ο Παναγιώτης βρέθηκε μαζί με τους άλλους διαγωνιζόμενους στο pantry και τη στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε ότι ο χρόνος έληξε και όλοι βγήκαν έξω, εκείνος ξέχασε να πάρει το κρέας του. Γύρισε να το πάρει, όμως ο κριτής του MasterChef του απαγόρευσε να μπει καθώς ο χρόνος είχε τελειώσει. 

«Το έχω δηλώσει» είπε. «Τι έχεις δηλώσει; Τι είμαστε; Εφορία;» του απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τον παρότρυνε να σκεφτεί πολύ γρήγορα κάτι καινούριο για να μαγειρέψει χωρίς αρνί.

Ο διαγωνιζόμενος χαρακτήρισε ως «ακραία δίκαιο» αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA