Μενού
Ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας
Μελέτης Ηλίας | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, την παρουσίαση, αλλά και την σειρά «Το Σόι Σου».

«Ένας λόγος που διάλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν αυτό ακριβώς, το να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί είναι στη φύση της δουλειάς μας να δοκιμαζόμαστε σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Για το ρόλο μου, μου έγραφαν “ο γερομπισμπίκης, τι τη θέλει τη μικρούλα;”. Είμαι νουμεράκιας, αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν νομίζω να έκανα ξανά παραγωγή σε ταινία, είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία ο συνδυασμός και παραγωγός και καλλιτέχνης», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Μελέτης Ηλίας: «Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς "Το Σόι σου" - Το θέλει και ο κόσμος»

Ο Μελέτης Ηλίας είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς “Το Σόι”, συζητιέται κάθε χρόνο και ο κόσμος το θέλει. Και εμείς θέλουμε, αλλά και το κανάλι θέλει. Έχω φτάσει κοντά στην παρουσίαση, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Φταίει το ότι δεν προλαβαίνω. Είμαι πολύ ανοικτός στην παρουσίαση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA