Μενού
melina-aslanidou
Μελίνα Ασλανίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε την Τρίτη (26/9) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει το τραγούδι «Τι σου 'κανα και πίνεις», το οποίο είχε ακουστεί και στο πρώτο Big Brother του ΑΝΤ1, κάνοντάς τη γνωστή στο ευρύ κοινό.
 
«Έγινε τεράστια επιτυχία μέσα σε μία νύχτα. Το άκουγα παντού. Το έπαιζαν τα ραδιόφωνα, το είχαν αγκαλιάσει. Στην ομάδα - που είναι πολύ σημαντική - όταν κάναμε πρόβες με τα κασετοφωνάκια που βάζαμε πίσω μπρος, αλλάξαμε αυτό το τραγούδι και βάλαμε αυτήν την πρόζα μπροστά», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια. 

«Με το που πρωτοακούστηκε στη Θεσσαλονίκη στο Πέτρινο του Μύλου, όλοι γύρισαν και με κοίταξαν. Το τραγούδι είναι από την Πόλυ Πάνου από το '60. Θέλαμε να κάνουμε σαν μια διασκευή. Ένιωσα έτοιμη. Ήταν η ώρα να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρό μου», εξομολογήθηκε. 

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο πώς έγινε πασίγνωστο το τραγούδι μέσα από τον πρώτο κύκλο του Big Brother, λέγοντας: «Ήταν στενοχωρημένος ο νικητής του Big Brother, ο Τσάκας, γιατί έφυγε μία κοπέλα με την οποία νομίζαμε ότι έχουν κάτι».

 

«Παιδιά, εγώ δεν το είχα δει τότε. Δεν έβλεπα και τηλεόραση. Ένα περίεργο πράγμα, την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά έβλεπα σπάνια. Έγινε χαμός. Εκεί πραγματικά το αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα. Την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, άκουγα παντού το τραγούδι. Από 7.000 πωλήσεις που ήταν εκείνη την ώρα, πήγε - μέσα σε ούτε εβδομάδα - στις 75.000 πωλήσεις», ανέφερε με τη σειρά της η Μελίνα Ασλανίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.