Ένταση μεταξύ υπαλλήλου του ΟΣΕ και δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ επικράτησε μετά το ρεπορτάζ στο Μενίδι, όπου αποκαλύφθηκε πως ένα τρένο περνούσε με ανοικτές τις μπάρες σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής.
«Δεν με νοιάζει εμένα για τους Αγίους Αναργύρους. Πηγαίνετε στους Αγίους Αναργύρους, φύγετε από εδώ πέρα, τώρα αμέσως» ακούγεται να λέει η υπάλληλος του ΟΣΕ στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο οποίος της επισημαίνει εκείνη την ώρα ότι είναι live.
«Ναι, έχετε άδεια γι' αυτό; Άδεια να μου δείξετε» συνέχισε η υπάλληλος του ΟΣΕ στο Μενίδι, με τον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού να της απαντά πως πρόκειται για δημόσιο χώρο, συνεπώς έχει το δικαίωμα να κάνει ρεπορτάζ.
«Δεν είναι δημόσιος χώρος, είναι του ΟΣΕ» πρόσθεσε η υπάλληλος του ΟΣΕ, τονίζοντας πως σε περίπτωση που δεν αποχωρήσουν από το σημείο, θα χρειαστεί να καλέσει την Αστυνομία.
Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛΑΣ που είπε στην υπάλληλο του ΟΣΕ πως πρόκειται περί δημοσίου χώρου, αφού το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στο Μενίδι δεν γίνεται πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.