Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (5/2) στην εκπομπή The 2Night Show και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον Μανούσο Μανουσάκη, στον οποίο -όπως είπε- χρωστάει ευγνωμοσύνη.
Μιλώντας για τον αείμνηστο σκηνοθέτη ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δήλωσε: «Του Μανούσου Μανουσάκη του χρωστάω ευγνωμοσύνη γιατί με έκανε γνωστό μέσα σε ένα βράδυ.
Τον τίμησα όσο ζούσε. Τον θυμόμουν πάντα, μιλούσα σε τακτά χρονικά διασήματα μαζί του. Τα καλύτερα έχω να πω για εκείνον. Του χρωστάω ευγνωμοσύνη».
- Το παρεκκλήσι στο κέντρο της Αθήνας που ήταν μπαρουταποθήκη για τους αγωνιστές του 1821
- «Αυτό είναι από τον Γιώργο»: Μια πανέμορφη ιστορία για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρυπνία από το απόγευμα η σορός του τραγουδιστή - Στον ανακριτή αύριο οι δύο γιατροί
- Αλλάζει απότομα ο καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση του υδράργυρου – Πού θα έχουμε πιο έντονα φαινόμενα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.