Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά του Mega, Milky Way, σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου. Ήδη από τις πρώτες σκηνές, οι τηλεθεατές ήρθαν σε επαφή με την πραγματικότητα του σήμερα και της νεολαίας. Τόσο η γλώσσα που χρησιμοποιείται όσο και ο τρόπος σκέψης των νέων, αντικατοπτρίζει το πως είναι σημερινή κοινωνία.Oι ήρωες του «Milky Way» έχουν όλες τις αποχρώσεις, όπως ακριβώς όλοι οι πραγματικοί άνθρωποι.
Είμαστε και καλοί και κακοί και αστείοι και συγκινητικοί και αδύναμοι και δυνατοί, είμαστε χίλια δυο πράγματα την ίδια στιγμή.Οι χαρακτήρες του Βασίλη Κεκάτου είναι αληθινοί και πολυδιάστατοι και αυτό ακριβώς είναι που απογειώνει μία ιστορία που πατάει πολύ γερά στα πόδια της.
Όλα αυτά τα στοιχεία ήταν που έκαναν τους χρήστες του Twitter να ανεβάσουν στην κορυφή το hastag της σειράς και να την αποθεώσουν αφού... ταυτίστηκαν πλήρως με τους ήρωές της.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.