Μενού
iliana papageorgioy
Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Instagram @ilianapapageorgiou
  • Α-
  • Α+

Η μάχη της τηλεοπτικής μόδας στη μετά Βίκυς Καγιά εποχή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Όπως διαρρέεται από τον αρχικό προγραμματισμό ΣΚΑΪ και STAR αντίστοιχα «My Style Rocks» και «Shopping Star» θα βρεθούν απέναντι. Στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μόδας του καναλιού του Φαλήρου την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικατέστησε η Σοφία Χατζηπαντελή που ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα.

Συνεχίζουν στην επιτροπή o Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης ενώ ο Λάκης Γαβαλάς απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες για μια ακόμη φορά την πρόταση για γκεστ εμφανίσεις. Ήδη ακούγονται έντονα και τρία ονόματα όσον αφορά στις συμμετέχουσες. Το πρώτο είναι της πρώην σταρ Ελλάς του 2008 Διονυσίας Κουκίου, το δεύτερο της Influencer Αμάντας Μανωλάκου και το τρίτο της εναλλακτικής blogger και tiktoker Απολλεών.

Όσον αφορά στο «Shopping Star» με παρουσιάστρια πλέον την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και ίσως μελλοντικά δούμε και μια θεματική εβδομάδα με άντρες παίκτες. Τα νούμερα τηλεθέασης θα είναι βαρόμετρο και για τα δύο πρότζεκτς.

Το «My Style Rocks» μετατράπηκε σε εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ με παραχώρηση των δικαιωμάτων από την Acun Medya και προγραμματίζονται δύο κύκλοι: Ο πρώτος θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο και ο δεύτερος τον Ιούνιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA