Λίγο πριν από την εκπνοή του έτους, το Star -στο πλαίσιο του εορταστικού του προγραμμάτος- φέρνει κινηματογραφική λάμψη στα σπίτια μας με ταινίες που έχουν συνδεθεί με τις ημέρες των εορτών. Το βράδυ της Παρασκευής (29/12) στις 21:00 θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους η ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη», κωμωδία παραγωγής του 1992.
Στην ταινία, η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη.
Για καλή του τύχη έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να κάνει άνω - κάτω.
Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει… Πρωταγωνιστούν οι Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ, Κάθριν Ο΄Χάρα, σε σκηνοθεσία του Κρις Κολόμπους.
Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου στο Star.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.