Μενού
Από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι»
Από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» | (20th Century Studios Family)
  • Α-
  • Α+

Στολισμένο με κινηματογραφική λάμψη θα είναι και φέτος το εορταστικό πρόγραμμα του Star, το οποίο θα προβάλει για ακόμη μία χρονιά την ταινία που είναι συνυφασμένη με τη γιορτή των Χριστουγέννων και δεν είναι άλλη από το «Μόνος στο Σπίτι».

Ξεκαρδιστική κωμωδία για όλη την οικογένεια, πληθωρικά σκηνοθετημένη από τον Κρις Κολόμπους. Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και καθιέρωσε τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως το πιο δημοφιλές και πιο ακριβοπληρωμένο παιδί - ηθοποιό του Χόλιγουντ. Μαζί του, στους ρόλους των… δύσμοιρων διαρρηκτών, ο Τζο Πέσι και ο Ντάνιελ Στερν.

Το Μόνος στο Σπίτι (πρωτότυπος τίτλος: Home Alone) είναι αμερικανική Χριστουγεννιάτικη κωμική ταινία που κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 1990, σε σκηνοθεσία του Κρις Κολόμπους και σε σενάριο του Τζον Χιουζ.

Τη σύνθεση της μουσικής ανέλαβε ο Τζον Γουίλιαμς. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν στον ρόλο του Κέβιν ΜακΚάλιστερ, ένα αγόρι που η οικογένειά του αφήνει κατά λάθος μόνο στο σπίτι, όταν φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι.

Ο Κέβιν, αρχικά, απολαμβάνει το γεγονός του να είναι μόνος στο σπίτι, αλλά σύντομα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες τους οποίους υποδύονται οι Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν. Τους γονείς του Κέβιν υποδύονται οι Κάθριν Ο'Χάρα και Τζον Χερντ.

Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA