Η Ιουλία Ευθυμιάδη είναι η πρωταγωνίστρια στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ «Ο Μονομάχος» για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και χάρη στη μέθοδο «α μπε μπα μπλομ» και πολλή τύχη, συνεχίζει να μονομαχεί με τον Κωνσταντίνο διεκδικώντας 23.269 ευρώ!
Στην πρώτη ερώτηση όμως, χάνουν οι δύο αντίπαλοι και τα βλέπουν όλα κόκκινα! Γίνεται νέα κλήρωση ανάμεσα στους 100 υποψήφιους Μονομάχους και νικητής αναδεικνύεται ο Θωμάς Τριανταφύλλου που κάθεται στη θέση 2.
Εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ως Σύμβουλος Διοίκησης και από την πρώτη κιόλας ερώτηση, βγάζει εκτός 38 αντιπάλους. Από την επόμενη, ξεκινά να χρησιμοποιεί τις βοήθειες θέλοντας να εξασφαλίσει την... παραμονή του!
Ο Μονομάχος: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (17/4)
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.