Μενού
my-style-rocks-amanda-manolakou
My Style Rocks: Αμάντα Μανωλάκου | Glomex
  • Α-
  • Α+

Το ντύσιμο που επέλεξε η Αμάντα Μανωλάκου στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» δεν ενθιουσίασε καθόλου τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία της έβαλε «1». Την ίδια στιγμή τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη έγιναν η αφορμή για να εξηγήσει η παίκτρια πως ο λόγος που έχει επιλέξει φαρδιά ρούχα είναι το γεγονός ότι έχει διαγνωσθεί εδώ και χρόνια με σκλήρυνση κατά πλάκας και η χορήγηση κορτιζόνης άλλαξε το σώμα της με την ίδια τώρα να έχει αρχίσει να το αποδέχεται. 

«Ήρθε η ώρα να σας το πω. Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι και μου λέγατε "κρύβεις το σώμα σου, φαίνονται βαριά τα πόδια σου κλπ", τότε είχα περάσει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια στην υγεία μου, με ένα αυτοάνοσο που έχω. Για μένα ήταν σοκ. Και τώρα υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό. Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ που είχα στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Αμάντα Μανωλάκου.

«Έτσι, άρχισα να κρύβω το σώμα μου. Η κορτιζόνη στον οργανισμό έμεινε 12-18 μήνες. Έμεινε και σε εμένα. Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου κι έχω μάθει να το αγαπώ και το αυτοάνοσό μου και το σώμα μου. Τώρα λοιπόν που ξαναήρθα γιατί τώρα ήμουν έτοιμη να ξαναέρθω στο παιχνίδι, έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε μέχρι σήμερα, δηλαδή να μην κρύβω το σώμα μου. 

Γιατί ξέρω ότι έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο και για την ηλικία μου, έχοντας κι ένα παιδάκι. Έχω αποφασίσει να το αλλάξω. Πιστέψτε με, κύριε Κουδουνάρη, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ κουρασμένη, γιατί έχω μάθει σε αυτή την πενταετία ένα σώμα να το κρύβω με layers, αλλά είναι τόσο δημιουργικό που προσπαθώ σιγά σιγά να αφαιρώ», είπε στη συνέχεια η παίκτρια του «My Style Rocks».

 

«Εμένα το μόνο που με ένοιαζε εκείνη την περίοδο, έπαιρνα τη μαμά μου κι έλεγα "ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί"», εξομολογήθηκε η Αμάντα, ενώ συμφώνησε με την παρότρυνση του Στέλιου Κουδουνάρη να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όσα άτομα αντιμετωπίζουν παρόμοιο θέμα με την υγεία τους. 

«Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε τη ζωή μας. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά; Έχω όλα όσα χρειάζομαι και πλέον, αγαπώ πολύ τον εαυτό μου», κατέληξε η Αμάντα Μανωλάκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA