Μενού
natalia-germanoy
Ναταλία Γερμανού | NDP
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο Night Out βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και την προσωπική της ζωή. 

Κάνοντας τον απολογισμό για την εμπειρία της στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA το Σαββατοκύριακο, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να παραδεχτεί πως υπήρξαν στιγμές που έγινε σκληρή με συνεργάτες της.

«Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτη μου. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο που είμαστε τρίτη χρονιά φέτος μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν, νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν τελείωσε η σεζόν τον φώναξα και του είπα “άνθρακας ο θησαυρός”. Και ήταν τόσο σκληρό. Είχα καταλάβει ότι είναι ένα παιδί σκληρόπετσο. Ένας δημοσιογράφος που έχει καλύψει φωτιές, χιόνια, ληστείες, τα πάντα όταν ήταν στον ΣΚΑΙ. Σε εμένα ήρθε σκληροπυρηνικά οπλισμένος. Του είπα "δεν είσαι καλός, δεν γίνεται, δεν κολλάμε, δεν τα βρίσκουμε. Δεν είσαι αυτό που ψάχνω". "Oκ" μου λέει του "χρόνου θα είμαι". Και ήταν», ανέφερε. 

«Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το λέω γιατί νομίζω ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι σκύλα στη δουλειά, αλλά είμαι σκύλα πρώτα με εμένα», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: «Με το που τελείωνε η μία σχέση έμπαινα στην άλλη»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην περίοδο όπου την απασχολούσε έντονα η προσωπική της ζωή καθώς όταν μία σχέση της έφτανε στο τέλος, αμέσως ξεκινούσε μια άλλη.

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος. Ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν, μέχρι πριν από κάποια χρόνια. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ως εδώ”. Δεν ξέρω τι έγινε εσωτερικά μέσα μου, άρχισα να διεκδικώ στη δουλειά μου , στη ζωή μου και να πατάω σταθερά στα δυο μου πόδια. Αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Φοβόμουν τη μοναξιά και το να μείνω χωρίς σχέση και χωρίς σύντροφο. Με το που τελείωνε η μία η σχέση, λες και ήταν έτοιμος ο επόμενος σύντροφος, σαν σκυταλοδρομία. Παρελάμβανε ο επόμενος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε πέντε μέρες. Τώρα το πιο φυσιολογικό πράγμα που φαίνεται η ανεξαρτησία μου», αποκάλυψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA