Μενού
natalia-germanou-alpha
Ναταλία Γερμανού - Καλύτερα δεν Γίνεται | @alphatv
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος βασανισμός του χάσκι στην Αράχωβα. Ο Όλιβερ κακοποιήθηκε φρικτά με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου εγχειρίστηκε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Για την υπόθεση παρεβένη η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, η οποία είναι αρμόδια για την κακοποίηση ζώων. Η κ. Μασούρα ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για να συλληφθεί ο δράστης. 

Ο Όλιβερ ήταν γνωστός στην περιοχή, αφού τον άφηνε ελεύθερος ο κηδεμόνας του να κυκλοφορεί. Μία ημέρα που τον άφησε να βγει από την αυλή ήταν που τον βασάνισαν. 

Η Ναταλία Γερμανού αφού παρουσίασε το ρεπορτάζ για τον Όλιβερ, δεσμεύτηκε πως η εκπομπή της θα δώσει αμοιβή σε όποιον βρει τον δράστη της κακοποίησης.  

«Σαν εκπομπή δίνουμε εμείς αμοιβή, το παίρνω εγώ πάνω μου και με την παραγωγή που γνωρίζω ότι έχω. Δίνουμε εμείς αμοιβή σαν εκπομπή σε όποιον βρει τον δράστη και τον πάει κατευθείαν στην Αστυνομία. Νίκο μου, στον παραγωγό μου απευθύνομαι, μην ανησυχείς, ξέρω ότι είσαι μαζί μου σε αυτό», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ο φρικτός θάνατος του Όλιβερ στην Αράχωβα 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ενός καλοκάγαθου χάσκι όπως λένε στην περιοχή, επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω από την προστατευμένη αυλή, καθώς ήθελε να πάει βόλτα.

Και ενώ ο ιδιοκτήτης του περίμενε το σκυλάκι του να επιστρέψει εντός ολίγων λεπτών, τελικά το χάσκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ανήσυχη η οικογένεια βγήκε στους δρόμους να το αναζητήσει μέχρι τα ξημερώματα, ωστόσο δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Τελικά το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του χάσκι πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Η κακοποίηση του ζώου σοκάρει... Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όλιβερ εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα.

Τα τραύματα του Όλιβερ ήταν βαριά και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο/οι δράστης/ες αυτής της αποτρόπαιας πράξης αναζητούνται. «Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες», είπε στο MEGA η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.

Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Αράχωβα είναι συχνά, καθώς μόλις πριν 30 ημέρες εντοπίστηκε γατάκι σε σακούλα σκουπιδιών μέσα σε κάδο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA