Τις αντιδράσεις για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει την μπλούζα της στο κοινό της σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».
«Τη συγκεκριμένη κίνηση την κάνει η Ματούλα Ζαμάνη σε όλες τις καλοκαιρινές της συναυλίες. Δεν καταλαβαίνω πως προέκυψε τώρα αυτό...» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.
«Σε όποιον αρέσει… Κανένας δεν υποχρεώνει. Η Ματούλα Ζαμάνη δεν υποχρεώνει κανέναν να του αρέσει. Ο κόσμος όμως που είναι εκεί, γουστάρει και είναι εκεί γιατί του αρέσει αυτό που βλέπει και για τη φωνή της γιατί μην ξεχνάμε, είναι τραγουδίστρια», ανέφερε.
Δείτε επίσης: Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της στη σκηνή και τα social γέμισαν σεξισμό
«Η ζωή δεν είναι ούτε οι κοιλιακοί, ούτε τα παραπάνω κιλά. Η ζωή δεν είναι τίποτα. Η ζωή είναι ότι μας κάνει να νιώθουμε υγιείς και ασφαλείς», είπε μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια έφερε η Ναταλία τον εαυτό της ως παράδειγμα: «Η αισθητική είναι κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό, δηλαδή εγώ, αυτή τη στιγμή που υπάρχω και υφίσταμαι σαν παρουσιάστρια μπορεί να προσβάλλω την αισθητική μεγάλου μέρος των τηλεθεατών και μπορεί να αρέσω σε ένα άλλο εξίσου μεγάλο μέρος των τηλεθεατών. Γι’ αυτό υπάρχει το λεγόμενο τηλεκοντρόλ. Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει».
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.