Μενού
Τζίμα Πρετεντέρης
Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Διαφώνησαν για μία ακόμα φορά η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης, με αφορμή τα Τέμπη και το πόρισμα του ΕΜΠ.

Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ανέφερε σχετικά με τις διαδικασίες της δικαιοσύνης: «Λίγο γρήγορα, γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει η χώρα με τα Τέμπη».

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα, η οποία τόνισε: «Η χώρα σίγουρα δεν μπορεί να ηρεμήσει με 57 νεκρούς. Δεν ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη για τον θάνατο αυτών των παιδιών».

«Αυτό είναι άσχημο να ακούγεται. Είναι 57 οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους, δηλαδή ότι η χώρα δεν μπορεί να ασχολείται με τα Τέμπη. Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για όσα χρόνια χρειαστεί».

«Να καταλήξουμε σε συμπέρασμα όμως», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης, με τη Ράνια Τζίμα να απαντάει: «Αυτό θέλουμε όλοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA