Μενού
Ο Νίκος Μουτσινάς σε νυχτερινή του έξοδο
Νίκος Μουτσινάς | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει στο ισχύον συμβόλαιο του δημοσιογράφου «+1» από την πλευρά του σταθμού ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο ΑΝΤ1 να μην κάνει χρήση του μονομερούς δικαιώματος του για επέκταση και οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Είναι βέβαιο πως ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει με το «Πρωινό» ενώ λίγες θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην εκπομπή. Λογικό μετά την αύξηση που σημείωσε το infotainment μαγκαζίνο στα ποσοστά τηλεθέασης του τόσο στο γενικό σύνολο όσο πολύ περισσότερο στο δυναμικό κοινό 18 - 54 με αποτέλεσμα να είναι πλέον στην πρώτη θέση της προτίμησης των τηλεθεατών.

Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται σε συζητήσεις τώρα και για την επιστροφή του στη Late Night ζώνη. Με μια βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων που αρχικά θα πάρει έγκριση μέχρι τα Χριστούγεννα και εάν πάει καλά μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν. Δεν αποκλείεται ωστόσο εν τέλει στον παρουσιαστή να προταθεί κάποιο format.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε την εκπομπή «Late Night» από το φθινόπωρο του 2017 έως και τα τέλη της ίδιας χρονιάς με ικανοποιητικό μέσο όρο τηλεθέασης. Ωστόσο στο πλαίσιο των αλλαγών που αποφασίστηκαν τότε με την ανάληψη της καλλιτεχνικής επιμέλειας της νυχτερινής ζώνης από τον Αντώνη Κανάκη αποφασίστηκε από την τότε διοίκηση του ΑΝΤ1 τόσο η διακοπή της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα όσο και αυτής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Late Night ζώνη. Μάλιστα εν είδει χιούμορ τον περασμένο Δεκέμβρη είχε πει μέσα από το «Πρωινό» πως αν μπορούσε θα αντάλλασσε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να πάρει εκείνος τη νυχτερινή ζώνη. Προφανώς θα χωρούν και οι δύο σε αυτήν από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Σφήνα» ο ΑΝΤ1 στις συζητήσεις Μουτσινά - Alpha 

Ανατροπή στο 90’… Μικρές οι πιθανότητες αλλά στο θαυμαστό (μικρό)κοσμο της τηλεόρασης κανείς ποτέ δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη ακρίβεια για το τι μέλλει γενέσθαι. Πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 προσέγγισε εκ νέου τον Νίκο Μουτσινά για συνεργασία.

Το κανάλι του Αμαρουσίου φέρεται να παζαρεύει τα δικαιώματα ενός ακριβού ξένου format για το οποίο ιδανικός παρουσιαστής είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ταυτόχρονα ο σταθμός του Αμαρουσίου φέρεται πρόθυμος εφόσον προχωρήσει η σχετική συμφωνία να είναι και συμπαραγωγός στην ταινία του παρουσιαστή και ηθοποιού που θα βασίζεται στα θεατρικά του «Βαφτίσια» και θα πάρει λίαν συντόμως το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη.

Υπενθυμίζεται πως στην ιδιοκτησία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ  έχει περάσει πλέον η Village Roadshow μέσω της εξαγοράς της από την Antenna Cinemas BV τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Νίκος Μουτσινάς αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στον Alpha για παρουσίαση Late Night σχολιαστικής εκπομπής. Ο σταθμός της Κηφισιάς πρότεινε στον παρουσιαστή και το «Deal» το οποίο όμως σε πρώτη φάση ο Νίκος Μουτσινάς αρνήθηκε.

Επίσης ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό ήταν αρνητικός και σε διερευνητική κρούση που του έγινε από τον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην επιτροπή ενός νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar».

Σύντομα αναμένεται ο παρουσιαστής να πάρει την τελική του απόφαση όσον αφορά στην τηλεοπτική του επιστροφή. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως στην παρούσα φάση τουλάχιστον δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η παρουσίαση καθημερινής σχολιαστικής εκπομπής στα πρότυπα του «Καλό μεσημεράκι» ούτε όμως και οποιοδήποτε άλλου καθημερινού προγράμματος όπως για παράδειγμα ένα τηλεπαιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA