Μενού
erotas-fygas-open
Έρωτας Φυγάς | OPEN
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα προκύπτουν για τη συνέχεια της καθημερινής σειράς του Open «Έρωτας Φυγάς». Ενώ το κανάλι συμφώνησε με την εταιρία παραγωγής «Αργοναύτες» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς τώρα φαίνεται πως ίσως υπάρξει υπαναχώρηση…

Στην αρχική συμφωνία των δύο πλευρών που μάλιστα κλείστηκε αρκετά αργά σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς το Open φαίνεται πως δέχθηκε την εξ’ ολοκλήρου χρηματοδότηση του δεύτερου κύκλου με το κόστος να προσεγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως η συμφωνία του Open με την Barking Well Media αλλάζει τα δεδομένα: Ο σταθμός φέρεται να ζητά από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη να χρηματοδοτήσει ή να συγχρηματοδοτήσει την καθημερινή σειρά εποχής με το σκεπτικό πως όλος ο έλεγχος της ψυχαγωγίας αλλά και τα έσοδά της (σποτ στα διαφημιστικά διαλλείματα γνωστά ως σφήνες και δωροθεσίες αλλά και εμπορικές τοποθετήσεις προϊόντων) περνούν στην Barking Well.

Η εταιρία φέρεται να απάντησε αρνητικά στην προοπτική αυτή. Υπενθυμίζεται πως στα τέλη της άνοιξης όταν και πάλι τέθηκε θέμα με τον «Έρωτα Φυγά» στο Open, ο ΑΝΤ1 έδειξε έντονο ενδιαφέρον για να μετακινηθεί η σειρά στο πρόγραμμά του. Το ενδιαφέρον αυτό συνεχίζει να υφίσταται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα μέσα στις επόμενες μέρες.

Τη σειρά ωστόσο διεκδικεί και άλλος τηλεοπτικός σταθμός και αυτός δεν είναι άλλος από το Star που ίσως και να έχει προβάδισμα στην παρούσα χρονική στιγμή. Πάντως οι «Αργοναύτες» προχωρούν κανονικά το δεύτερο κύκλο της σειράς και σύμφωνα με πληροφορίες του Reader ένα από τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στο καστ της δημοφιλούς σειράς είναι η Άννα Αδριανού. Την επιμέλεια του σεναρίου συνεχίζει να έχει ο έμπειρος Δημήτρης Αποστόλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.