Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει απόψε (20/5) στο «The 2Night Show» τη δημοσιογράφο και διοργανώτρια των αγώνων πυγμαχίας Γεωργία Μπιτάκου και τον Νίκο Αβραμίδη, τον κορυφαίο πυγμάχο διεθνούς φήμης. Πώς ο Αβραμίδης κατέληξε να αγωνίζεται στην Αμερική με τα μεγαλύτερα ονόματα πυγμάχων; Τι τον έφερε πίσω στην Ελλάδα; Γιατί θεωρείται πρότυπο για τα νέα παιδιά;
«Όποιος έρθει στον αγώνα μου, η πορεία μου θα είναι συναρπαστική» λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αρβαμίδης.
Στη συνέχεια, η Γεωργία αναφέρεται στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, στην αποστολή της στο Ιράκ, ως πολεμική ανταποκρίτρια, αλλά και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Τέλος, μιλούν για τους αγώνες «NO LIMITS 34, THE DERBY», που θα διεξαχθούν στο Christmas Theater στις 24 Μαΐου, όπου ο Nίκος Αβραμίδης θα αναμετρηθεί με τον Γιάννη Fejzulai.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.