Μενού
Ο Νίκος Μωραΐτης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Νίκος Μωραΐτης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μωραΐτης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης (14/2) και μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τοποθετήθηκε εκ νέου για τα δύο τραγούδια που είχε δώσει στο παρελθόν στον Σάκη Ρουβά και τις σχετικές δηλώσεις του. 

«Δεν θέλω να το συζητήσω γιατί αυτά τα είχα πει πολύ καιρό. Δηλαδή με είχαν ρωτήσει "ποια συνεργασία σου δεν σου άρεσε;" και μέσα στις τόσες συνεργασίες μία δεν μου άρεσε. Το πρόβλημα με μένα είναι πως, όταν με ρωτάς, απαντάω και εκεί είναι το ζήτημα γιατί δεν πρέπει να απαντάς. Λοιπόν, το είχα πει πριν χρόνια και γράφτηκε. Το είχα πει και πέρσι και γράφτηκε επίσης. Φέτος όμως έγινε κάτι άλλο που τρόμαξα. Πρώτον δεν ειπώθηκε αυτό που είπα, διαστρεβλώθηκε αμέσως» ανέφερε ο Νίκος Μωραΐτης.

«Επειδή δεν ασχολείται πια κανείς με τα σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο τα δελτία ειδήσεων στο μέτρο που περνάνε κάποια πράγματα, όλες οι εκπομπές αυτές βασίζονται σε έναν καυγά. Οπότε, ακόμα και αν πεις κάτι και το θεμελιώσεις με όλες τις παραμέτρους, θέλουν τον καυγά και όχι την αλήθεια σου. Διότι εγώ την αλήθεια μου να σου την πω όταν κλείσουν οι κάμερες, αλλά τον καυγά δεν θέλω να τον υπηρετήσω.

Δεν αδίκησα εκείνον, εμένα αδίκησα διότι δεν έπρεπε να το έχω πει. Διότι πια στην κατάσταση που είναι η τηλεόραση και τα sites δεν είναι να μιλάς για τέτοια θέματα. Δεν θα πάρουν ολόκληρη την εικόνα σου, ακόμα κι αν είναι 10 δευτερόλεπτα. Θα πάρουν εκείνα τα 5 δευτερόλεπτα που δημιουργούν το beef» τόνισε ο στιχουργός.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν ήταν ουσιαστικά συνεργασία, εκεί δίνεις δύο τραγούδια και ούτε τα παρακολουθείς πως γίνονται. Τώρα, όταν ένα πρόσωπο είναι 30 χρόνια στον χώρο, κάτι έχει αυτό το πρόσωπο. Επίσης, όταν συνεργάζεται με τραγουδιστές που έχουν κατά καιρούς μεγαλύτερη επιτυχία από εκείνον και τους "κλέβει" την παράσταση στα shows που κάνει, πάλι κάτι έχει. Εγώ μίλησα για κάτι τελείως άλλο, δεν αμφισβητώ τον ποπ σταρ καθόλου» είπε ο Νίκος Μωραΐτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA