Μενού
Ο Νίκος Θωμάς στο MasterChef
Ο Νίκος Θωμάς στο MasterChef | (STAR)
  • Α-
  • Α+

Η Γεωργία Μπετχαβά, ο Χρήστος Γανίτης και ο Σταμάτης Σταυρόπουλος, ήταν οι τρεις, που στο χθεσινό επεισόδιο (29/2) είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες. Απόψε, Παρασκευή 1 Μαρτίου, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό και στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Πρώτα, όμως, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία. Να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά από ένα πιάτο, που έχει ετοιμάσει ο Culinary Consultant του MasterChef, Νίκος Θωμάς

Ο Νίκος Θωμάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη και σε ηλικία 20 ετών ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μουσική και τα ντραμς. Όμως όταν βρέθηκε τυχαία σε μία κουζίνα... κόλλησε και έκτοτε η μαγειρική κέρδισε την καρδιά του. 

Έκτοτε έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες και το 2015 άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο, το Simul. Τα πιάτα εκεί βασίζονται στην καθημερινή του έμπνευση και -όπως διαβάζουμε στον επίσημο ιστότοπο του εστιατορίου- εκτός από το βασικό μενού, που αλλάζει αρκετά συχνά, φλερτάρει καθημερινά με ιδιοφυείς προτάσεις για διαφορετικά πιάτα, όπως το φρέσκο ψάρι που παραγγέλνει ο σεφ από ψαράδες στην Εύβοια.

Εκτός από το Simul, ο Νίκος Θωμάς άνοιξε και το... αδερφάκι του, το Nido. Πρόκειται για ένα gastrobar που άνοιξε πριν από έναν χρόνο στο Κολωνάκι.

Ο Νίκος Θωμάς, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το MasterChef, εργάζεται ως culinary consultant (σύμβουλος γαστρονομίας) στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, ενώ επίσης είναι ο σεφ στο Bostani Bar and Restaurant στη Σίφνο.

Δείτε επίσης:

«Ο δρόμος της ντροπής»: Η ιστορία ενός δρόμου στο Χαλάνδρι που έχει κάνει τους κατοίκους να παρανοήσουν

Ο διάσημος ηθοποιός που σκότωσε κατά λάθος τον γιο του Μπρους Λη στα γυρίσματα της ταινίας το «Κοράκι»

Μπιάνκα Σένσορι: Για δείπνο με διάφανο σετ χωρίς εσώρουχα - Προσπάθησε να καλύψει ό,τι μπορούσε με ένα κινητό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA