Μενού
Ντάνιελ Νούρκα
Ντάνιελ Νούρκα | @daniel_nurka - Instagram
  • Α-
  • Α+

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ένας από τους νέους παίκτες του Survivor, ο οποίος μπαίνει στην ομάδα των Διάσημων. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» όπου δεν έκρυψε ότι είπε αμέσως «ναι» στην πρόταση της Acun Medya. 

«Κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης» είναι τρία επίθετα με τα οποία θα περιέγραφε τον εαυτό του ο 27χρονος Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του Mega και «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» της ΕΡΤ1. 

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Με καταγωγή από την Αλβανία, ο νεαρός ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 5 ετών μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή του με τον ίδιο να έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι πρώτα είχε έρθει ο πατέρας του και εκείνοι ακολούθησαν έναν χρόνο αργότερα όταν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες με τα χαρτιά. 

Στην Αθήνα ήρθε σε ηλικία 18 ετών για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, ενώ νωρίτερα είχε παίξει ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες. Το μικρόβιο της υποκριτικής είχε μπει μέσα του από τα εφηβικά του χρόνια, αλλά δεν είχε πάρει οριστική απόφαση. 

 

 

«Οι συγκυρίες δεν με βοηθούσαν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάρει κι εγώ μια ξεκάθαρη απόφαση πως θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Το τελευταίο διάστημα το σκεφτόμουν πολύ και γράφτηκα σε μια σχολή για να σπουδάσω υποκριτική. Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία-δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ’ έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», έχει δηλώσει στο παρελθόν για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Να αναφέρουμε πως έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, ενασχόληση που προέκυψε τυχαία ύστερα από προτροπή και επιμονή φίλης του.

 

 

«Ξεκίνησε σαν αστείο. Δεν το είχα στο μυαλό μου. Μια φίλη μου που ήταν μοντέλο το πήρε στα σοβαρά. Μου λέει "αφού έχεις φωτογένεια γιατί δεν το ψάχνεις;". Όμως παλαιότερα ήμουν πολύ ντροπαλός κι έτσι δεν το κυνήγησα. Παρ’ όλ’ αυτά, με πρότεινε η φίλη μου στο πρακτορείο που βρίσκομαι μέχρι τώρα κι έτσι ξεκίνησε και αυτό το ταξίδι στο χώρο της μόδας», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Ντάνιελ Νούρκα. 

«Yπήρξαν φορές που ένιωσα διαφορετικός λόγω καταγωγής»

«Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά - πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δύο φορές», είχε δηλώσει πέρσι στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ενώ δεν έχει κρύψει πως υπήρξαν φορές ήδη από τα παιδικά του χρόνια που βίωσε ρατσισμό, λόγω της αλβανικής καταγωγής του. 

«Όταν άλλαξα σχολείο, λόγω του ότι μετακομίσαμε, ήμουν πάλι ο καινούριος, ο μόνος που ήμουν από άλλη χώρα στην τάξη. Ήρθα, όταν πήγα πέμπτη δημοτικού. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα μόνα, που αμαυρώνουν λίγο το όλο. Ήταν λίγο περίεργα. Τα παιδιά είναι παιδιά, εκφράζουν αφιλτράριστα αυτά που θέλουν να πουν. Είναι λίγο σκληρά καμιά φορά. Αυτά τα παιδιά είχαν δεθεί μεταξύ τους από την πρώτη δημοτικού, εγώ ήμουν καινούριος. Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα», είχε πει χαρακτηριστικά στο «Στούντιο 4».

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο «Night Out» δεν είχε κρύψει ότι «υπήρξαν φορές που ένιωσα διαφορετικός λόγω καταγωγής. Όταν είσαι ξένος, είναι ένα συναίσθημα… Πάντα νιώθεις ότι έχεις κάτι λίγο διαφορετικό από τους άλλους. Δεν ξέρω αν μπορείς να το αποβάλλεις στο 100% αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA