Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον επόμενο Φθινόπωρο θα βγει μέσα από τη συχνότητα του Πρώτου Καναλιού της Δημόσιας Τηλεόρασης η σειρά ντοκιμαντέρ για την ιστορία της Ελληνικής δισκογραφίας με παρουσιάστρια τη Χαρούλα Αλεξίου.

Οι σχετικές προετοιμασίες ξεκινούν σύντομα καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ για το οποίο απαιτείται μεγάλη έρευνα και τεκμηρίωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με αφετηρία την προπολεμική Ελλάδα το ντοκιμαντέρ θα χωρίζεται ανά δεκαετίες εξιστορώντας τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα σταθμούς της Ελληνικής δισκογραφίας.

Λόγω και του ειδικού βάρους της αφηγήτριας – παρουσιάστριας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης πρόσωπα που σπανίως έως και ποτέ παραχωρούν τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Στην εκπομπή ντοκιμαντέρ θα γίνει χρήση και υλικού από τις εκπομπές του πλούσιου αρχείου της ΕΡΤ.

Η Χάρις Αλεξίου θα εμφανιστεί στο τέλος της φετινής σεζόν και στο δεύτερο κύκλο του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega.

«Έρωτας φυγάς» και «Dragons’ Den 2»

Μέτρια ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα του «Έρωτα φυγά» στον ΑΝΤ1. Ένα μήνα και κάτι μετά το τέλος της προβολής της σειράς στο Open το δράμα εποχής που βασίζεται σεναριακά στο τουρκικό σίριαλ

«Κάποτε στη Τσουκούροβα» επανήλθε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21.00. Στην πρώτη μέρα προβολής της η σειρά είχε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 14,2% στο σύνολο του κοινού και 10,4% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 (καθαρά μερίδια).

Τη δεύτερη μέρα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου σημείωσε 15,3% στο σύνολο και 8,3% στο δυναμικό κοινό (ακαθάριστα μερίδια).

Στον ΑΝΤ1 αν και περίμεναν υψηλότερα ποσοστά συνυπολογίζουν το διάστημα παύσης μετάδοσης της σειράς, την αλλαγή ζώνης αλλά και συχνότητας μετάδοσής της (στην παρούσα φάση θα προβάλλονται δύο επεισόδια την εβδομάδα) και θεωρούν πως οι επιδόσεις του «Έρωτα φυγά» στους πίνακες τηλεθέασης θα βελτιωθούν στις επόμενες εβδομάδες.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιχειρηματικότητας «Dragons’ Den 2» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου σημείωσε ικανοποιητικότατα ποσοστά και συγκεκριμένα 13,4% στο σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 (ακαθάριστα μερίδια).

Οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή για έναν τρίτο κύκλο του ριάλιτι έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρόωρη έναρξη αυτών έχει να κάνει με το περιεχόμενο του πρότζεκτ το οποίο έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το κανάλι (έχει παραδοθεί το σύνολο των επεισοδίων) αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει για εμπορικές τοποθετήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA