Μενού
Από τη σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό»
Από τη σειρά «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» | Mega
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της θρησκευτικής παραγωγής του Mega «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία θα προβληθεί όπως και η πρώτη σεζόν από το Mega σε παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» και εκτέλεση αυτής από τη Foss Productions.

Oι ηθοποιοί αλλά και οι συντελεστές, που κρίνεται ότι είναι αναγκαίοι, θα μεταβούν στο Άγιο Όρος ώστε να πραγματοποιηθούν εκεί σκηνές που είναι απαραίτητες για την ζωή του Αγίου στην Αθωνική Πολιτεία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά από ειδική άδεια που έχει εξασφαλιστεί εδώ και μήνες γυρίσματα θα γίνουν στην Παναγούδα, όπου βρίσκεται το κελί του Αγίου Παϊσιου και στην Καψάλα.

Στη συνέχεια σκηνές θα γυριστούν στη Σουρωτή, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου και προσωπικά του αντικείμενα, το όρος Σινά αλλά και στην Αθήνα όπου ο Άγιος Παϊσιος πέρασε μεγάλο διάστημα στα νοσοκομεία.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος ενσαρκώνει το ρόλο του Αγίου Παϊσίου πολύ συχνά αναφέρεται στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Η εποχή στην οποία θα διαδραματίζεται ο δεύτερος κύκλος του «Άγιος Παϊσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό» θα αφορά τη χρονική περίοδο από το 1958 έως το 1994 ενώ θα υπάρχουν σκηνές και μετά την κοίμησή του. 

Ο δεύτερος κύκλος θα έχει σκηνές επίσης από την Έρημο του Σινά, τη Θήβα και τη Θεσσαλονίκη. Οι βασικοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι στον δεύτερο κύκλο θα είναι περίπου 20, οι συμπρωταγωνιστές θα είναι 50, ενώ ακόμη 800 βοηθητικοί ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Τουλάχιστον έξι ηθοποιούς θα τους δούμε νέους αλλά και ηλικιωμένους, ενώ η ηλικία του Αγίου θα καλύψει το 33ο έτος έως και το 70ο έτος. Στο καστ εντάσσονται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που γνωρίσαμε στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 αλλά και η Μαρία Φιλίππου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA