Μενού
atzoun
Ατζούν Ιλιτζάλι | Instagram - @Acun_Ilicali
  • Α-
  • Α+

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι για να στηθεί το νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «I am a Celebrity get me out of here» το οποίο μέχρι στιγμής έχει προσκρούσει σε … παραγωγικούς ύφαλους στα γαλαζοπράσινα νερά της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού για το παιχνίδι όπως επιτάσσει η βίβλος του ριάλιτι από το ITV δεν έχει ακόμη βρεθεί. Η τελευταία πρόταση ήταν προς τον Φάνη Λαμπρόπουλο την οποία φέρεται να απέρριψε. Νωρίτερα είχε γίνει κρούση στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και στον Σάκη Κατσούλη ο οποίος όμως θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική.

Η αναζήτηση συνεχίζεται. Το ίδιο ισχύει όμως και για τους παίκτες. Όλοι οι κλάδοι της showbiz (θέατρο, τραγούδι, τηλεόραση) παρουσιάζουν αυτή την περίοδο μεγαλύτερη του αναμενόμενου άνθιση και επίσης παρά την καλή αμοιβή που προσφέρεται από τον Τούρκο παραγωγό – για κάποιους σε επίπεδο «Survivor» σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξαιτίας και του concept όπως η συμμετοχή σε όχι και τόσο ευχάριστες διαδικασίες (κατάποση εντόμων κτλ.). Τέλος τα πρόσωπα που θα επιλεγούν θα πρέπει να έχουν και το ανάλογο «γκελ» στο τηλεοπτικό κοινό.

Γίνεται προσπάθεια η τελική ομάδα να κλείσει μέσα στις επόμενες 15 μέρες, να αναχωρήσει στη συνέχεια για τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο σε κάθε περίπτωση μετά την πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς «Οι Πανθέοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA