Τον αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024 μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha το απόγευμα της Τρίτης (26/3), με την τηλεθέαση να ξεπερνά το 40%.
Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν στον Alpha για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Γεωργία - Ελλάδα στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης. Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε με θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε την πρόκριση για το Euro 2024 με 4-2 στα πέναλτι.
Ωστόσο, η τηλεθέαση «χτύπησε κόκκινο». Στο δυναμικό κοινό, το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία σημείωσε μέσο όρο 42,8%, φτάνοντας σε τέταρτο (20:30 - 20:45) μέχρι και το 48,9%.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο αγώνας είχε μέσο όρο 40%, ανεβαίνοντας μέχρι το 45,8% στο τέταρτο 20:30 - 20:45.
Η τηλεθέαση του αγώνα Γεωργία - Ελλάδα
Δυναμικό Κοινό
- Γεωργία – Ελλάδα 42,8%
Γενικό Σύνολο
- Γεωργία – Ελλάδα 40%
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.