Μενού
Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος | NDP
  • Α-
  • Α+

Το τέλος του τρέχοντος μήνα σηματοδοτεί και τις πρώτες σημαντικές εξελίξεις για την επόμενη σεζόν. Θα κλειστούν οι πρώτες επίσημες παραγγελίες προγραμμάτων για το prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) ενώ θα υπάρξουν και κρίσιμα ραντεβού για μεγάλα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου προφανώς κρύβει εκπλήξεις… Παρά τις κόντρες του με την Κατερίνα Καινούργιου και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ του «Super Κατερίνα» το πιθανότερο σενάριο είναι ο παρουσιαστής να παραμείνει στην ομάδα της εκπομπής με τον αναβαθμισμένο ρόλο που ούτως ή άλλως έχει.

Ωστόσο, πιθανότατα θα αξιοποιηθεί και σε δεύτερο τηλεοπτικό πόστο. Η Barking Well Media μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Red Smile που ήδη παράγει πρόγραμμα αποκλειστικά για το Open θέλει να εντάξει στο βραδινό πρόγραμμα του Ανοιχτού καναλιού για την επόμενη σεζόν ριάλιτι.

Αυτό που φαίνεται πως παίρνει το προβάδισμα είναι η επαναφορά του «TV Stars παρουσιάστε», ριάλιτι που είχε προβληθεί για πρώτη φορά το μακρινό 2007 μέσα από τη συχνότητα του Alpha με την Μπέττυ Μαγγίρα στην παρουσίαση και τους Ηλία Ψινάκη, Κωνσταντή Σπυρόπουλο, Ναταλία Γερμανού και Ντέπυ Γκολεμά στην κριτική επιτροπή.

Σκοπός του προγράμματος ήταν η ανεύρεση και εξέλιξη νέων τηλεοπτικών ταλέντων σε ρόλους παρουσιαστών και παρουσιαστριών. Το πρότζεκτ δεν είχε πάει καλά, νικήτρια αναδείχθηκε η Λίνα Μαρίλη που στην πορεία εξαφανίστηκε, ενώ στο δυναμικό του Alpha απορροφήθηκε και ξεκίνησε τηλεοπτική καριέρα η συμμετέχουσα του ριάλιτι, Έλενα Παπαβασιλείου.

Αυτό το πρόγραμμα θέλει να επαναφέρει το Open με τον Ανδρέα Μικρούτσικο παρουσιαστή ή διευθυντή της τηλεοπτικής ακαδημίας. Η διαφορά στη νέα εκδοχή του ριάλιτι είναι πως θα υπάρχει εγκλεισμός και θα χρησιμοποιηθούν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Barking Well στο κτίριο της Κάντζας όπου διέμεναν οι σπουδαστές του «Fame Story».

Το πρόγραμμα θα μαγνητοσκοπηθεί όλο μέχρι το καλοκαίρι εκτός από τον μεγάλο τελικό. Η οριστική απόφαση για την υλοποίηση του νέου «TV Stars παρουσιάστε» αναμένεται να παρθεί το αργότερο μέχρι το Πάσχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA