Οι αφίξεις προσώπων από τα ιδιωτικά κανάλια στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για τη στελέχωση του ERTNEWS του 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης συνεχίζονται. Έτσι μετά τους Γιώργο Κακούση (Action 24), Νικολέττα Κρητικού (ΣΚΑΪ), Αδαμαντία Λιόλιου (Open) και Στέλλα Στυλιανού (Mega) στο κανάλι εντάσσεται και ο προερχόμενος από τον ΑΝΤ1 Αντώνης Φουρλής.
«To ΕΡTNEWS υποδέχεται τον έμπειρο δημοσιογράφο Αντώνη Φουρλή. Με πολυετή παρουσία στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα νέα μέσα, ο Αντώνης Φουρλής εντάσσεται στο δυναμικό του 24ωρου ενημερωτικού καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα χωρίς προς το παρόν να διευκρινίζονται τα καθήκοντα που θα αναλάβει ο δημοσιογράφος.
Διαβάστε ακόμα: Το αβέβαιο μέλλον της εκπομπής του Θανάση Πάτρα και τα σενάρια για τις εκπομπές Κοκλώνη
Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, 2 ακόμη πρόσωπα από τα ιδιωτικά κανάλια είναι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει προκύψει οριστική συμφωνία.
- Δικογραφία κατά 34χρονου για συκοφαντική δυσφήμιση του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω διαδικτύου
- Μέση Ανατολή: Πλήγματα σε Τεχεράνη, Βηρυτό - Με «πόλεμο φθοράς» απειλεί το Ιράν - LIVE εξελίξεις
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τι λες καταραμένε; - Όταν η Μαρία Κίτσου έπαθε «Γιάγκο Δράκο» σε παρωδία της Λάμψης που μάλλον δεν είδαμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.