Μενού
Ο Βασίλης Καρράς
Βασίλης Καρράς | NDP
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε στο τηλεοπτικό κοινό ο Βασίλης Καρράς, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story στο Star. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής μίλησε τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση λίγο αφότου επέστρεψε στο σπίτι από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε εκτάκτως.

Ο Βασίλης Καρράς είπε χαρακτηριστικά και γεμάτος αισιοδοξία: «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα  ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω».

Ακόμα ανέφερε: «Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά». «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», συνέχισε.

Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον αγαπημένο του συνάδελφο. Ο Βασίλης Καρράς αποκρίθηκε με νόημα: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς ολοκληρώνοντας την τηλεφωνική του παρέμβαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA