Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έναρξη στην εκπομπή της το πρωί της Τρίτης (21/1) με το τραγούδι Ορκίσου από την Αλέξια να παίζει, το οποίο αφιέρωσε στον συνεργάτης της Γιάννη Πουλόπουλο.
Ο δημοσιογράφος επέστρεψε στην εκπομπή έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, λόγω ενός θέματος υγείας. «Μας έλειψες πάρα πολύ! Το λέω, μας έλειψες και επαγγελματικά, κυρίως μας έλειψες ως το φιλαράκι μας» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ο δημοσιογράφος απάντησε: «Κι εμένα μου λείψατε πολύ. Η καθημερινότητά μου αυτή που την κάνω 20 χρόνια, φαντάσου, δεν είχα λείψει ούτε μία φορά τα προηγούμενα χρόνια και τώρα πήρα όλες τις αναρρωτικές μαζεμένες», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
«Ο κόσμος ανησυχούσε για σένα και έστελνε μηνύματα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιάννη Πουλόπουλο.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.