Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Τετάρτης (4/6) στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στα όσα είχε πει νωρίτερα η δημοσιογράφος μέσω Happy Day για τη σεμνότητα του παρουσιαστή.
«Διάβασα κάτι. Τους τρώει κάθε μέρα δηλαδή, δεν υπάρχει. Αν στείλω ένα εξώδικο κάποια στιγμή και πω να μην με παίζουν. Έχω μια εκπομπή τρεις ώρες κάθε μέρα, ότι θέλω να πω, το λέω εδώ. Συνεντεύξεις δίνω μια φορά στα τρία χρόνια, επειδή είμαι και επηρμένος, δεν είμαι ούτε σεμνός, ούτε ταπεινός και ζω μια ζωή χλιδάτη την οποία την προβάλλω κλπ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει σκαλέτα που σέβεται τον εαυτό της που δεν έχει να βρει κάτι να πει αρνητικό για μένα. Σήμερα κρίνεται η σεμνότητα και η ταπεινότητα του Λιάγκα.
Ξέρουν οι άλλοι ποιος είμαι και τι κάνω στη ζωή μου και κρίνουν άνθρωποι που δεν με ξέρουν, που τους έχω δει μια φορά σε μια πύλη αεροδρομίου, αν είμαι σεμνός και ταπεινός εγώ. Όταν για τους ίδιους ανθρώπους μαθαίνω τέρατα, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα να τα πω. Τι να πω ρε γα@@το! Ξύδι!» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.
Τι είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τον Γιώργο Λιάγκα
Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1: «Αν ένα πράγμα διακρίνει τον Γιώργο Λιάγκα είναι η ταπεινότητα. Είναι ο άνθρωπος που λέει ότι εδώ θα ακούσετε το καλύτερο ρεπορτάζ».
«Πάντως, άκουσα και το μεγαλύτερο ανέκδοτο, Γιώργος Λιάγκας ίσον σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήταν φοβερό! Σε αυτή την εκπομπή λέει ότι έχει το καλύτερο ρεπορτάζ και δεν το έχει κανένας άλλος. Στην προσωπική του ζωή όντως είναι πολύ σεμνός, ταπεινός και λιγομίλητος. Στην τηλεόραση κάτι παθαίνει, μεταλλάσσεται» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Συγκλονιστική διάσταση στο τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ποσειδώνος
- Η κρυφή ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου και η άγρια δολοφονία του
- Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής»
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.