Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, μετά την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον ΣΚΑΪ. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης (1/10).
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει: «Ο Όμιλος ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα.
Ο Κωνσταντίνος Ζούλας με μακρά πείρα στον χώρο των ΜΜΕ, έχει εργαστεί επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ως δημοσιογράφος τόσο στον Τύπο, όσο και σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας μας, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΕΡΤ, συμβάλλοντας καθοριστικά με τις καινοτόμες ιδέες του στην αναγέννηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».
- «Πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι»: Γιατί οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ μέσα στο καλοκαίρι
- Τι ακριβώς εννοεί ο Έντι Ράμα με το «Δεν είμαι ο Νονός της Αλβανίας» ενώ μια χώρα φλέγεται;
- Δεν ξέρεις γερμανικά; Τα μπρατσάκια σου και σε άλλη παραλία - Η πλαζ που σου ζητά «πτυχίο»
- Οι Βρετανοί ζουν το ίδιο δράμα με εμάς και το σουβλάκι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.