Μενού
sofia-aliberti
Σοφία Αλιμπέρτη | @sofoufou_
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία έχει μπει η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ίσως της ανταγωνιστικότερης της τελευταίας 15ετίας. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν επενδύσει σε πληθώρα προγραμμάτων και η επόμενη «μάχη» θα είναι πλέον αυτή της τηλεθέασης και της διαφημιστικής δαπάνης. Υπάρχουν όμως ακόμη και ανοικτά θέματα…

Ένα από αυτά αφορά στη Σοφία Αλιμπέρτη και το τηλεοπτικό της μέλλον. Το «Ζήσε αλλιώς» ολοκλήρωσε την πορεία του στη συχνότητα του ΑΝΤ1 ενώ δεν συνεχίζεται με κανένα πρότζεκτ η συνεργασία του καναλιού του Αμαρουσίου με την Barking Well Media. Από τις αρχές του καλοκαιριού ακουγόταν πως η Σοφία Αλιμπέρτη θα μετακομίσει στο Open.

Το πρώτο σενάριο ήθελε τη μεταφορά του «Ζήσε Αλλιώς» στο κανάλι της Παιανίας και το δεύτερο την ανάληψη από την ηθοποιό και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Κάτι που έκανε άλλωστε με επιτυχία πριν πολλά χρόνια στον Alpha. Φαίνεται πως η Σοφία Αλιμπέρτη δεν θα είναι η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής των δύο τελευταίων ημερών της εβδομάδας και το θέμα έχει «κολλήσει» κυρίως σε ζητήματα χρονικά (ως γνωστόν η ηθοποιός μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Πάρο και το «Ζήσε αλλιώς» ήταν μαγνητοσκοπημένο) αλλά και ζητήματα περιεχομένου της νέας εκπομπής που θα στηθεί.

Με δεδομένο πως το καθημερινό πρωινό αναλαμβάνει η Ελένη Τσολάκη, το νέο σενάριο αυτή τη στιγμή για την πρωινή ζώνη του Open τα Σαββατοκύριακα είναι να μετακινηθεί εκεί η τωρινή ομάδα του «Καλοκαίρι yes», δηλαδή Μαριάντα Πιερίδη, Τριαντάφυλλος, Φελίσια Τσαλαπάτη, Γιάννης Μπούτος και Φοίβος Παπαδάκης.

Όσον αφορά στη Σοφία Αλιμπέρτη εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα νέο τηλεπαιχνίδι του οποίου η αγορά των δικαιωμάτων συζητείται αυτή την περίοδο μεταξύ της Barking Well Media και της ξένης εταιρίας παραγωγής. 

Αλλαγές στην ενημέρωση του Open 

Με μικρές αλλαγές στήνεται το ενημερωτικό πρόγραμμα του Open τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» παραμένει το δίδυμο Καμπουράκης – Στάθης και στο μεσημεριανό δελτίο στις 13.00 η Λίνα Δρούγκα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναλαμβάνει η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία τις προηγούμενες μέρες εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Παιανία ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου παραμένει ο Νίκος Στραβελάκης.

Όσον αφορά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» συνεχίζει η Ευλαμπία Ρέβη και αποχωρεί ο Γιώργος Σιαδήμας. Ο δημοσιογράφος ενδέχεται να μετακινηθεί στο καθημερινό ενημερωτικό πρωινό έχοντας ρόλο στην ενότητα του πολιτικού ρεπορτάζ ενώ επικρατέστερος για τη θέση του συμπαρουσιαστή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου είναι ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ, Σπύρος Φρεμεντίτης.

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζουν με rotation οι υπόλοιπες παρουσιάστριες ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.