Μενού
eyaggelatos
Νίκος Ευαγγελάτος | @MEGA
  • Α-
  • Α+

Το τμήμα γραφικών του MEGA «ανέβασε» τον Νίκο Ευαγγελάτο στην θαλαμηγό «Περσεφόνη» εν μέσω... κυματισμού και ενώ έπαιζε μουσική στα ηχεία. 

Χάρη στην τεχνολογία ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πηδάλιο, ενώ το σκάφος λικνιζόταν στα κύματα και μαζί του η κάμερα στο στούντιο.

«Προφανώς είναι το τελευταίο βράδυ έχει προηγηθεί κάποιο γλέντι και έχουμε τη φωτιά στο δάσος πίσω μου. Στον κόλπο που βλέπετε δεν υπάρχει άλλο σκάφος. Όμως στον διπλανό υπάρχει άλλο σκάφος και έχουμε μαρτυρίες για θορύβους που ακούγονται σαν βεγγαλικά», λέει ο Νίκος Ευαγγελάτος και πίσω του... εκτοξεύεται βεγγαλικό κάνοντας τον χαρακτηριστικό ήχο. 

Στη συνέχεια, εκτοξεύονται και άλλα βεγγαλικά και φαίνεται να ξεσπά φωτιά πίσω από τον Νίκο Ευαγγελάτο που... κουνιέται στο πηδάλιο του «Περσεφόνη». Μάλιστα, ακούγονται και οι χαρακτηριστικοί ήχοι από τις φλόγες. 

Στη συνέχεια περπάτησε μέσα στο σαλόνι της θαλαμηγού, κάθισε στα ανάκλιντρα για τους επιβάτες και παρουσίασε το τζακούζι, αλλά χωρίς να μπει μέσα στο νερό.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA