Μενού
nikos-koklonis
Νίκος Κοκλώνης | NDP
  • Α-
  • Α+

Τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι τελικές επίσημες υπογραφές της μεταφοράς όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open στην εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media.

Ήδη άλλωστε τρέχει το τρέιλερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη και ακολουθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου αυτή του «Πρωινού Σου – Σου» με την Ελένη Τσολάκη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν είναι το τελικό βήμα της συμφωνίας μεταξύ του Open και του Νίκου Κοκλώνη.

Στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί θα υπάρχει η πρόβλεψη (option) πως σε περίπτωση που η Dimera αποφασίσει να πουλήσει πακέτο μετοχών, προτεραιότητα στην αγορά τους θα έχει η Barking Well Media.

Επίσης, σταδιακά θα μεταβιβαστεί πακέτο μετοχών από το Open στον Νίκο Κοκλώνη που θα φθάσει ίσως και θα ξεπεράσει το 33% που είναι το όριο της καταστατικής μειοψηφίας σε έναν τηλεοπτικό σταθμό.

Σε δεύτερο χρόνο δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά και μεταβίβαση του πλειοψηφικού ποσοστού του Open στον Νίκο Κοκλώνη και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη να διατηρήσει μόνο το μάνατζμεντ του ενημερωτικού τομέα δηλαδή των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει δρόμος μπροστά που θα φανεί εάν θα είναι δύσβατος ή ευθεία αφενός από τα νούμερα τηλεθέασης που θα καταγράψουν οι νέες εκπομπές της Barking Well Media αφετέρου από την εισροή εσόδων από διαφημιστικά πακέτα στο κανάλι της Παιανίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA