Ο Νίκος Υποφάντης επιφύλασσε μία έκπληξη στους τηλεθεατές της εκπομπής του «Καλοκαιρινή Ζώνη» στο Action 24 καθώς στην έναρξή της, εμφανίστηκε να κάνει βόλτες με ποδήλατο περιμετρικά του στούντιο.
Όπως ο ίδιος ανέφερε, έκοβε βόλτες με ένα ποδήλατο που δανείστηκε από οπερατέρ της εκπομπής.
Στη συνέχεια, κι ενώ συνέχιζε να κάνει ποδηλατάδα γύρω γύρω στο στούντιο, ανέφερε ότι είναι καλό οι τηλεθεατές να βάλουν το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους καθώς είναι και ένα υπέροχο «καλοκαιρινό» μέσο μετακίνησης.
Μάλιστα τις βόλτες του στο στούντιο «έντυνε» μουσικά το τραγούδι «Το ποδήλατο» του Κώστα Μακεδόνα.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.