Ο Νίκος Υποφάντης επιφύλασσε μία έκπληξη στους τηλεθεατές της εκπομπής του «Καλοκαιρινή Ζώνη» στο Action 24 καθώς στην έναρξή της, εμφανίστηκε να κάνει βόλτες με ποδήλατο περιμετρικά του στούντιο.
Όπως ο ίδιος ανέφερε, έκοβε βόλτες με ένα ποδήλατο που δανείστηκε από οπερατέρ της εκπομπής.
Στη συνέχεια, κι ενώ συνέχιζε να κάνει ποδηλατάδα γύρω γύρω στο στούντιο, ανέφερε ότι είναι καλό οι τηλεθεατές να βάλουν το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους καθώς είναι και ένα υπέροχο «καλοκαιρινό» μέσο μετακίνησης.
Μάλιστα τις βόλτες του στο στούντιο «έντυνε» μουσικά το τραγούδι «Το ποδήλατο» του Κώστα Μακεδόνα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.