Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην τηλεόραση με διαφορετικό ρόλο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν: Οικοδεσπότης ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ. Η πρόταση έχει ήδη κατατεθεί στην επιτροπή προγράμματος της ΕΡΤ και απομένει η έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.
Η σειρά ντοκιμαντέρ θα ταξιδέψει το τηλεοπτικό κοινό σε χώρες όπου Έλληνες της διασποράς έχουν διαπρέψει κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ταξίδια θα πραγματοποιηθούν σε Αμερική, Αυστραλία και Νότιο Αφρική.
Μια από τις ιστορίες ζωής που θα δούμε προσεχώς είναι αυτή του Τζον Κατσιματίδη. Δισεκατομμυριούχου επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, γνωστού για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δημιούργησε αλλά και την έντονη ενασχόλησή του με την πολιτική. Η ομάδα της εκπομπής έχει ήδη αρχίσει να στήνεται και σε πρώτη φάση αναζητούνται τα πρόσωπα με τα οποία θα ασχοληθεί το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ.
- Όταν ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης εξήγησε πώς έμοιαζε η Ωραία Ελένη του Ομήρου
- Eurovision 2026: Ανατροπή στα τελευταία προγνωστικά - Τι θα δείξει απόψε η ΕΡΤ
- Ευάγγελος Λεμπέσης: Ο κοινωνιολόγος που εξήγησε γιατί οι βλάκες συχνά κυβερνούν τον κόσμο
- Ποια Ελλάδα και Ισπανία; Εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες επιλέγουν αυτή τη χώρα για διακοπές, με 15 ευρώ πτήσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.