Μενού
Ο Σκαραβαίος
Ο Σκαραβαίος | Glomex - @Alpha
  • Α-
  • Α+

Ο Σκαραβαίος με τον Γιάννη Τσορτέκη έκανε πρεμιέρα σήμερα (4/2) στον Alpha, με τον αγαπημένο ηθοποιό να ενσαρκώνει τον Μάρκο Αλεξίου, ο οποίος μαζί με την ομάδα του στο τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής στη ΓΑΔΑ, προσπαθεί να εξιχνιάσει σκοτεινές υποθέσεις

Ο Σκαραβαίος, όπως είναι το ψευδώνυμο του Μάρκου Αλεξίου, κλήθηκε να λύσει στο πρώτο επεισόδιο μία υπόθεση απαγωγής γνωστής παρουσιάστριας, η οποία την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητό της, δέθχηκε επίθεση από κουκουλοφόρο.

Παρά τις επίμονες προσπάθειές της να ξεφύγει, η γνωστή παρουσιάστρια πέφτει θύμα απαγωγής από τους άγνωστους δράστες, με τον Σκαραβαίο να αναλαμβάνει δράση για να λύσει την υπόθεση.

Ο Σκαραβαίος: Η αντίδραση του Twitter στην πρεμιέρα

Το Twitter παρακολούθησε την πρεμιέρα της νέας σειράς και, όπως φαίνεται από τα σχόλια, φαίνεται να λάτρεψε τις ομοιότητες με την Αγγελική Νικολούλη, καθώς και την ερμηνεία του Γιάννη Τσορτέκη.

«Μου άρεσαν πολύ οι σκηνές καταδίωξης, η φωτογραφία, οι ερμηνείες των ηθοποιών, καλά, για τον Τσορτέκη τι να πει κάνεις;, όλα υπέροχα, χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets.

Ο Σκαραβαίος: Πώς τελείωσε το πρώτο επεισόδιο

Σπεύδοντας στο σημείο της εξαφάνισης, ο «Σκαραβαίος» και η ομάδα του προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με την απαγωγή της παρουσιάστριας, η οποία, όπως επισήμαναν αρκετά εύστοχα οι χρήστες του Twitter, έχει αρκετά κοινά με την Αγγελική Νικολούλη.

Η επικοινωνία με τον συνεργάτη της παρουσιάστριας αποκάλυψε στον Μάρκο Αλεξίου ότι η γνωστή παρουσιάστρια ήταν αρκετά ενοχλημένη με ένα τηλεφώνημα, που έγινε στην αρχή της εκπομπής από άγνωστο σχετικά με μία υπόθεση στα Βίλια.

Ο απαγωγέας της παρουσιάστριας αποκαλύφθηκε με τον Μάρκο Αλεξίου και τους συνεργάτες του να στήνουν ειδική επιχείρηση, καταφέρνοντας να την απεγκλωβίσουν σώα και αβλαβή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA